Werkplekreiniger en privcay AVG regelgeving

Gegevens verzameling, alleen het noodzakelijke volgens de AVG

Als je bij ons iets besteld en je registreert jezelf dan wordt de hoogst nodige informatie opgeslagen. Dat houdt in; de gegevens zodat wij jouw bestelling bij je kunnen afleveren. Met andere woorden;

  • De voor en achternaam welke je bij ons hebt achter gelaten
  • Een eventuele bedrijfsnaam
  • Een postadres en eventueel een factuur adres
  • Je email adres waarop je de orderbevestiging hebt ontvangen
  • Betaalgegevens worden door Werkplekreiniger.nl niet opgeslagen, wij maken gebruik van een payment provider welke ons betalingsverkeer verzorgt.

Jouw email adres staat in onze database zodat wij contact op kunnen als er iets met je bestelling aan de hand is. Ook kan dit email adres gebruikt worden voor onze nieuwsbrief, welke we echter slechts zelden uitsturen. Als je wilt kun je voor deze nieuwsbrief los afmelden. Je staat dan nog wel in ons systeem zodat wij je kunnen benaderen omtrent je levering, maar de nieuwsbrief ontvang je dan niet. De gegevens staan voor onbepaalde tijd in onze database, eenvoudigweg voor herhaalbestellingen in de toekomst. Wil je dit niet, lees dan de volgende punten op deze pagina, wij zijn behulpzaam en transparant in iedere situatie.

Jouw persoonlijke gegevens inzien, AVG compliant zijn

Als je je gegevens wilt inzien, of deze wilt aanpassen, dan kun je inloggen in jouw klantomgeving. Je ziet daar welke gegevens wij van jou hebben en kunt deze ook aanpassen.

Lukt het je niet om deze op te vragen in je klantomgeving? Stuur ons dan een bericht via het contact formulier. We laten je dan weten welke gegevens wij van jou hebben. Op deze manier willen we transparant naar jou zijn én compliant zijn aan de AVG wetgeving.

Wij verspreiden of verkopen geen persoonlijke gegevens

Werkplekreiniger.nl verkoopt of verspreid jouw gegevens niet onder andere belanghebbenden. Er zijn geen bedrijven waar Werkplekreiniger.nl zaken mee doet welke in het bezit komen van jouw persoonlijke gegevens. Naast het feit dit door de AVG wetgeving verboden is vinden wij het ook niet netjes naar onze klanten toe. Wij gaan met jouw data om zoals we dat ook bij onze data verwachten, wél of géén AVG wetgeving.

Jouw persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen (AVG verplichting)

De AVG wetgeving verplicht bedrijven welke gegevens van klanten opslaan om deze op verzoek te verwijderen. Wil jij dat wij jouw gegevens uit onze database verwijderen, laat het ons weten en we geven hier direct gehoor aan. Dat kan via het contactformulier.

Meldplicht bij datalekken (AVG verplichting)

Werkplekreiniger.nl gaat veilig met jouw gegevens om, maar heeft natuurlijk een meldplicht, net zoals ieder ander bedrijf in Nederland welke compliant zijn aan de AVG wetgeving. Als er een datalek geconstateerd is zullen wij daar gepast op reageren door hier melding van te maken zoals wij verplicht zijn.

Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als er onrechtmatig gebruik gemaakt wordt van uw persoonlijke gegevens kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U vindt deze instantie hier Autoriteit persoonsgegevens