Desinfectie spray, voor snelle desinfectie van je spullen

Bureau’s, toetsenborden, muizen en telefoons zijn vies, héél vies, ze bevatten meer bacteriën dan een toiletbril. Een desinfectie spray is hier de snelste oplossing.

Er wordt veel geklaagd over vieze werkplekken en het gebrek aan middelen om telefoon, toetsenbord en muis even snel schoon te maken. Desinfecteren van je toetsenbord en smartphone hoeft niet moeilijk te zijn. De meest eenvoudige manier om dit te doen is met een desinfectie spray zoals werkplekreiniger. Spray de desinfectie spray op de gewenste ondergrond, 30 seconden het werk laten doen en aanwezige bacteriën zijn op het benevelde oppervlak met 99,9% gereduceerd.

Dat werkt een heel stuk prettiger!

Desinfectie spray, eenvoudig en snel in gebruik

1. Spray het te desinfecteren oppervlak in met desinfectie spray

2. Laat 30 seconden inwerken (géén restjes)

3. Het oppervlak is gedesinfecteerd

Gezondheid

Desinfectie spray gezondheidsvoordelen

Een slechte hygiëne heeft directe impact op de gezondheid. Een schone werkplek helpt bij de preventie van onder andere griep.

Happiness

Invloed op omgeving desinfectie spray

Verschillende onderzoeken bevestigen dat een schone werkplek simpelweg veel prettiger werkt! Zorg ook in jouw omgeving voor schone frisse spullen.

Financieel

Financiële voordelen Desinfectie spray

Zieke medewerkers kunnen naast het ongemak van hun afwezigheid veel geld kosten. Eenvoudiger kunnen we het niet maken om aan ziektepreventie te doen en geld te besparen.

Desinfectie spray op kantoor

Desinfectie spray op je werk

Voor op kantoor hebben we grotere verpakkingen desinfectie spray voor dagelijks gebruik, het beschikbaar stellen op flex werkplekken of het eenvoudig uitdelen aan medewerkers draagt hierbij toe aan een gezonde en fijne werkomgeving.

Desinfectie spray thuis

Desinfectie spray thuis gebruiken

Ook thuis is het goed om regelmatig je telefoon, toetsenbord en muis te desinfecteren. Natuurlijk maak je regelmatig je bureau schoon met een sopje, tussendoor spray je snel je werkplek hygiënisch schoon met desinfectie spray.

Enkele veel gebruikte toepassingen van desinfectie spray

Keyboards

Desinfectie spray toetsenbord schoonmaken

Muizen

Desinfectie spray muis schoonmaken

Smartphones & telefoons

Desinfectie spray smartphone schoonmaken

Deze desinfectie spray producten zijn nu al verkrijgbaar

Hygiënische werkplekreiniger is desinfectie spray op basis van ethanol wat je in staat stelt om eenvoudig en snel je werkplek te desinfecteren van bacteriën welke je ziek kunnen maken. De desinfectie spray is niet giftig en is biologisch afbreekbaar. Naast toepassing voor het desinfecteren van werkplekken, telefoons, toetsenborden en muizen is het ideaal voor desinfectie van apparaten op de sportschool, deurklinken, bedieningspanelen en toiletbrillen. Door de compacte verpakking is desinfectie spray  altijd eenvoudig in je tas mee te nemen en garandeert het je op het gewenste moment een hygiënische reiniging van de gewenste oppervlakte.

Je aankoop past in veel gevallen door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te zijn bij aflevering. Kies hiervoor de 30 milliliter variant, waarvan óók meerdere flesjes in een verpakking door je brievenbus kunnen.